Evertsbergs Bygdegård

Evertsbergs Bygdegård


Evertsbergs Bygdegård drivs av  Bjärres Bygdegård Ekonomisk Förening. 


På källarvåningen i bygdegården finns vandrarhem med 10 rum med 2 eller 4 bäddar samt Logen som är ett 6 bäddarsrum där det även är tillåtet att ha med sig husdjur. I Vandrahemmet finns tillgång till kök, tvättmöjligheter, duschar, toaletter och badstu. Vid bokning kan man även välja till sänglinne och handduk för att inte behöva ta med det hemifrån. 


På entréplan hittar ni våran stora lokal som i omgångar använts som restaurang. Här finns fina möjligheter för olika tillställningar. Lokalen rymmer 420 personer samt har en stor scen för tillfällen med live musik, föreläsningar, utbildningar m.m. 
Här finns även ljudsystem och projektor med storbildsskärm. 


VIP hyllan är vårt konferensrum med stora fönsterpartier och ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns projektor och storbildsskärm som passar sig utmärkt för utbildningar, konferenser, dopkaffe, begravningskaffe och liknande tillställningar. VIP hyllan rymmer 36 personer. 


Vill du bli medlem i Bjärres bygdegård ekonomiska förening? 

Medlemskapet för en person kostar 50 kr per år och swishas på nr 123 054 08 98
Skriv med namn, adress, personnummer (inte de 4 sista sifforna), mobilnummer samt mailadress så får du ett digitalt medlemskort i Cardskipper appen.
Om inte all denna information får plats i swish går det bra att skicka oss ett mail med kompletterande uppgifter. 


info@evertsbergsbygdegard.se

Det går även bra att använda kontaktformuläret under fliken "Kontakta oss"